Σχετικά με εμένα

Είμαι η Νίκη Μουλαγιάννη, ψυχολόγος και Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Έχω σπουδάσει Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πρόγραμμα Ψυχολογίας). Τις βασικές μου σπουδές στην Ψυχολογία ακολούθησε η μετεκπαίδευσή μου στην Αγγλία στο University of Hull στη Συμβουλευτική Ψυχολογία (MSc Counselling Psychology). Επιστρέφοντας στην Ελλάδα εκπαιδεύτηκα στη Συστημική και Οικογενειακή Θεραπεία στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων. Παράλληλα, έχω εκπαιδευτεί στην ψυχολογική διάγνωση, χορήγηση και αξιολόγηση ψυχομετρικών τεστ.

Έχω συνεργαστεί με διάφορα ψυχοθεραπευτικά κέντρα και ιδιωτικούς φορείς δουλεύοντας ψυχοθεραπευτικά με ενήλικες, εφήβους, οικογένειες και ομάδες. Έχω υπάρξει επιστημονική συνεργάτιδα στο Τμήμα Ενδονοσοκομειακής Νοσηλείας (ΤΕΝ) της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων « Η Αγία Σοφία», όπου ασχολήθηκα με την ψυχολογική αξιολόγηση των νοσηλευόμενων παιδιών. Έχω συνεργαστεί με ιδιωτικά σχολεία διοργανώνοντας βιωματικά εργαστήρια ψυχοσυναισθηματικής ανάπτυξης για παιδιά καθώς και ομάδες γονέων. Επίσης, έχω συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης και διαχείρισης άγχους σε επιχειρήσεις.

Διατηρώ ιδιωτικό γραφείο στην Πλατεία Μαβίλη, όπου παρέχω ατομικές συνεδρίες σε ενήλικες και εφήβους, συνεδρίες ζεύγους, οικογενειακές συνεδρίες καθώς και ομαδική ψυχοθεραπεία.

Είμαι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ), τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας (ΕΛΕΣΥΘ) και μέλος της British Psychological Society (BPS).

Πιστεύω ότι χρειάζεται να «ξεμάθουμε» για να ξαναμάθουμε πως να συνδεόμαστε με τον ίδιο μας τον εαυτό και με τους άλλους. Είμαι πολύ ευγνώμων που μέσα από την εργασία μου έχω τη δυνατότητα να γνωρίζω ανθρώπους οι οποίοι εξελίσσονται και μεταμορφώνονται. Προσπαθώ διαρκώς να εξελίσσομαι και η ίδια, να ανακαλύπτω και να επενδύω σε εμπειρίες ζωής. Οραματίζομαι μια σοφή, υγιή και χαρούμενη ανθρωπότητα και έναν πιο πράσινο πλανήτη.

Ακολουθήστε μας

Facebook
Instagram
LinkedIn

Newsletter

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενδιαφέροντα άρθρα

Αρέσει σε %d bloggers: